Information

Nye varer

PrestaShop

Samlinger 47 varer

Underkategorier

 • Smølfer

  Stor samling af smølfer sælges. De er alle tidlige modeller fra PEYO, BULLY West Germany. Bemærk at der kun afregnes fragt for én smølf uanset hvor mange der bestilles.

 • Modelbiler

  Vi har altid et antal modelbiler af forskellige mærker som f.eks. Tekno og Matchbox til salg fra samling når vi får dubletter eller rydder lidt ud.

 • Nissen, Kronjyden,...

  Dansk design fra Nissen Langaa og Kronjyden i Randers.

  Vi har igennem en lang årrække samlet på alt hvad der er designet af Jens Harald Quistgaard (IHQ), samt brugskunst designet og produceret af Richard Nissen. Specielt emner som de to lavede og producerede i fællesskab har vores store interesse. Vi har flere dubletter i vores samling, som vi nu begynder at sætte til salg gennem Ejendele. Vi er også interesseret i at købe hvis du skulle have noget du vil skille dig af med.

 • Trip Trap

  Den danske virksomhed Trip Trap er velkendt for sine simple og funktionelle ting i træ. Ud over disse forhandler virksomheden i dag en lang række af andre produkter af kendte eller ukendte designere som alle er specielt udvalgt til at indgå i deres sortiment. Trip Trap har nu skiftet navn til Skagerak, hvorfor deres tidligere produkter langsomt er ved at blive samler objekter.

pr. side
Viser 1 - 12 af 47
Viser 1 - 12 af 47